HISENDA
jueves, 14 de junio de 2018

Vilar: “Volem treballar amb entitats financeres que no siguen necessàriament bancs”

Durant la reunió que ha mantingut amb representants de Caixa Ontinyent i Eurocaja Rural

El Regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, ha destacat que «és voluntat de l'Ajuntament de València i, en particular de la Delegació d'Hisenda, col·laborar amb aquelles entitats financeres que no siguen necessàriament bancs».

Així ho ha manifestat després de les reunions mantingudes este matí amb representants de les entitats Caixa Ontinyent i Eurocaja Rural. «Anem a seguir col·laborant amb bancs, ja que és necessària la seua col·laboració com a part fonamental del sistema financer, però no volem deixar de costat aquelles entitats financeres que tenen un altre perfil», ha explicat el regidor.

En este sentit, Ramón Vilar ha expressat que, «és molt satisfactòria la col·laboració que tenim iniciada i que està desenvolupant-se en diferents aspectes amb Caixa Popular, cooperativa de crèdit valenciana”, així mateix ha assenyalat que “des de la Delegació d'Hisenda, volem seguir en esta línia de treball i, per tant, col·laborar amb cooperatives de crèdit i caixes».

Concretament, el regidor s'ha reunit hui amb Caixa Ontinyent, «amb la qual volem iniciar un treball conjunt i que siga una entitat col·laboradora per a la gestió de cobraments de qualsevol tipus de rebuts que emeta aquest Ajuntament». Vilar ha ressaltat «el caràcter de resistència de Caixa Ontinyent, que li ha permés ser l'única caixa d'estalvis valenciana en l'actualitat».

D'altra banda, Vilar s'ha reunit amb representants de Eurocaja Rural, “una entitat que acaba d'implantar-se a València i a la qual li hem i agraït que en un període en el qual desapareixen les oficines a peu de carrer, aposte per obrir oficines a la nostra ciutat i en l'entorn metropolità”.

Ramón Vilar ha conclós que «és molt interessant per a l'Ajuntament de València que este tipus d'entitats financeres ens donen l'oportunitat de treball conjunt».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE