EDUCACIÓ
Friday, June 29, 2018

València aprova sis actuacions a escoles públiques dins del Pla Edificant

Les sis restants s'aprovaran al ple del mes de juliol

El Ple municipal ha aprovat sis de les dotze actuacions en centres educatius que té previstes incloure l’Ajuntament de València dins del Pla Edificant de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport per a la construcció, reforma i millora dels centres. Este segon paquet d’actuacions ha estat aprovat amb els vots a favor del Govern de la Nau i del grup Ciutadans, i amb l’abstenció del Partit Popular.

Les sis actuacions aprovades es corresponen als centres educatius Ausiàs March, Ciutat Artista Faller, Bartolomé Cossio, Lluís de Santàngel, Eliseo Vidal i Castellar-l'Oliveral. Per altra banda, les sis actuacions restants que s’aprovaran en el Ple de juliol seran als centres Miquel Adlert i Noguerol, Pare Català, El Grau, Vicente Gaos, Cervantes i Rodríguez Fornos.

Abans del debat, el president de l’AMPA del CEIP Santo Ángel de la Guarda, Antonio Luis Bartual, ha demanat major concreció en la construcció del nou col·legi, que s’ubicarà al carrer de València, i ha mostrat el seu malestar davant el fet que no s’haja iniciat l’enderrocament de l’antic edifici al carrer de Sant Vicent. En eixe sentit, el regidor Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha dit que s’està redactant el projecte per poder construir el nou col·legi, però que per exigències legals és necessari l’enderrocament abans de començar a edificar.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE