ESPORTS
Thursday, June 21, 2018

Una carrera solidària tancarà la I Setmana Esportiva i Cultural de Natzaret

La prova, amb un recorregut de 8 km, tindrà lloc dissabte 30 de juny a partir de les 20 hores

La I Setmana Esportiva-Cultural de Natzaret arrancarà dilluns dia 25 i culminarà, dissabte dia 30 a partir de les 20 hores, amb la carrera popular i solidària 8K i Milla Solidaria València Natzaret NSD+. En arribar a la meta es podrà gaudir de música en viu i d'una ruta de la tapa en la qual col·laboren diversos establiments hostalers. Els fons obtinguts es destinaran a desdejunis i programes socials per als menors més vulnerables del barri.

La 8K i Milla Solidaria València Natzaret NSD+ té un recorregut de 8 km. De forma paral·lela, es desenvoluparà una marxa de 1,6 km, pensada per a les persones que opten per un ritme més pausat i que haurà de finalitzar-se en un temps màxim de 45 minuts. L'eixida i la meta es situaran al carrer Fernando Morais de la Horra, que dóna accés al poliesportiu de Natzaret. Després de travessar la línia d'arribada, es podrà gaudir de música en directe i d'una ruta de la tapa en la qual col·laboren diversos establiments hostalers del barri. “Estem molt satisfets d'haver participat en l'organització d'esta primera setmana cultural i treballarem perquè este projecte tinga continuïtat en el temps”, ha declarat la regidora d'Esports, Maite Girau.

Al llarg de la carrera hi haurà punts d'avituallament líquid, cap al quilòmetre 4 i en meta, així com punts d’avituallament i guarda-roba en les zones d'inici i finalització de la prova. Les persones interessades tenen fins dimecres dia 27 a les 23:59 hores per inscriure's en línia a través del següent enllaç: https://bit.ly/2lnjyur Les dorsals i bossa del corredor/a es podran arreplegar en el col·legi Nuestra Señora de los Desamparados els dies 29 de juny (entre les 17 i 21 hores) i 30 de juny (entre les 10.30 i les 19 hores).

Els fons obtinguts es destinaran a desdejunis i programes socials del Projecte NSD+ Natzaret, vinculat al col·legi Nuestra Señora de los Desamparados i centrat en els menors més vulnerables.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE