ESPORTS
Tuesday, September 4, 2018

Torna la Volta Ciclista València-Trofeu Diputació en la seua huitena edició

Arranca dijous dia 6 amb la participació de 21 equips i 147 ciclistes

La Volta a València−Trofeu Diputació torna amb la que ja serà la seua huitena edició. La prova, consistent en quatre etapes, reunirà 21 equips, tres d’ells estrangers, i 147 ciclistes. Durarà quatre dies, començarà dijous dia 6 a la plaça de l'Ajuntament i acabarà el seu recorregut diumenge dia 9 a Montcada.

«Es tracta d'una prova, ja consolidada en el calendari esportiu de la ciutat, que reunix equips ciclistes d’alt nivell i que, a més, enguany compta amb la participació de cinc equips valencians, la qual cosa evidencia el bon treball en la base que es realitza», ha explicat la regidora d’Esports, Maite Girau, durant la presentació oficial de l’esdeveniment. A més, l’edil ha destacat «la notable labor d'organització dels servicis municipals en este tipus d'esdeveniments esportius».

La competició arrancarà amb una primera etapa, de 132 quilòmetres, que partirà des de la plaça de l'Ajuntament el pròxim dijous 6 de setembre i acabarà a Riba-roja de Túria. Enguany, la segona i la tercera etapa seran noves. La segona serà a l'Alt Túria, amb eixida a Benagéber i meta a Aras de los Olmos; la tercera consistirà en una prova contrarellotge individual a Llíria de 20 quilòmetres. L'esdeveniment conclourà diumenge dia 9 amb el tradicional circuit de Montcada.

La participació ha quedat limitada a 21 equips, la qual cosa es traduirà en un pilot de 147 ciclistes. A més, hi haurà tres equips estrangers: la selecció del Japó, el Lokosphinx de Rússia i el UC Monaco. També han sigut convidats tots els equips valencians: el ULB Sport, el Mutua Levante, el Gsport, Ginestar, el Electro Hiper Europa y el Benicàssim Me gusta. A estos, se sumen equips convidats dels millors conjunts del pilot nacional elit i sub-23: Rías Baixas, Polartec-Fundación Contador, Lizarte, La Tova, Gomur, Escribano, Control Pack, Compak, Caja Rural, Bicicletas Rodríguez, Baqué i Ampo.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE