jueves, 07 de marzo de 2019

Sandra Gómez recupera la Geganta de Carmen Alborch per a la manifestació del #8M

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que demà els socialistes tornaran a traure a la Geganta de Carmen Alborch en la manifestació del Dia de la Dona. “Carmen mai va faltar un 8 de març. Sempre va estar present lluitat per la igualtat i pels nostres drets i per això demà no podia ser una excepció”, ha destacat.

Gómez ha realitzat aquestes declaracions després de visitar el taller de l'artista Manolo Martín juntament amb el dissenyador Francis Montesinos que va ser qui va vestir la Geganta que, ha recordat Gómez, “va omplir els carrers d'alegria en el 2007 i demà ho tornarà a fer”.

“Hem recuperat la Genganta perquè ens acompanye perquè entenem que és el millor homenatge que li podíem rendir a qui és el símbol que té el moviment feminista per a continuar lluitant per la igualtat real”, ha explicat.

A més, Sandra Gómez ha reivindicat “el mandat que ens va encomanar en el seu últim discurs”. “Hem de fer realitat les seues paraules i aconseguir que el feminisme siga declarat patrimoni de la humanitat”, ha subratllat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE