Thursday, May 12, 2022

Sandra Gómez proposa al Govern ser la seu de l'Oficina Nacional de l'Emprenedoria

Sandra Gómez: “València és una ciutat dinàmica i necessita lideratges i projectes que sàpien aprofitar el potencial que té la nostra ciutat”

L’Ajuntament elevarà una proposta al Govern d'Espanya perquè establisca a València l'oficina nacional de l'emprenedoria. Així ho ha confirmat la vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, qui traslladarà directament la petició a l'alt comissionat per a Espanya Nació Emprenedora, Francisco Polo, amb qui mantindrà esta vesprada una reunió de treball al Palau de la Moncloa a la qual també assistirà la regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé. “València hui és una ciutat dinàmica, viva i vibrant i necessita lideratges i projectes que sàpien aprofitar tot el potencial que té la nostra ciutat. Per això, he vingut a Madrid a proposar-li al Govern d'Espanya, al seu alt comissionat Francisco Polo, que València siga la seu nacional de l'emprenedoria”, ha manifestat la vicealcaldessa.
Gómez ha destacat el treball realitzat per la Regidoria de Desenvolupament Innovador dels Sector Econòmic que lidera Pilar Bernabé per a convertir València en un centre tecnològic referent amb la creació de la plataforma València Tech City i el desenvolupament de projectes urbanístics que permeten la instal·lació d'empreses tecnològiques i innovadores com el barri innovador de Vara de Quart, el desenvolupament del sector del Grau, la Marina o l'espai en el Marítim que engloba les dos universitats valencianes. Un projecte de ciutat que ja ha donat els seus fruits com l'arribada del centre de desenvolupament de programari d'HP que s'instal·larà a València i en el qual treballaran 500 enginyers.
“Volem i apostem per una Espanya policèntrica, que aposta per diversificar el Govern en els seus territoris, i crec que hui València exemplifica que som una de les principals capitals on s'estan desenvolupant les millors oportunitats de dinamització econòmica d'Espanya. De fet, estem liderant la creació d'ocupació amb les últimes dades que tenim disponibles. Volem potenciar eixa dinàmica, eixes oportunitats que estem vivint, i per això vinc a proposar al Govern que València siga seu nacional de l'emprenedoria i que puguem tindre projectes i lideratges que sàpien potenciar en el futur la ciutat de València”, ha manifestat Gómez.
L'oficina nacional de l'emprenedoria és una plataforma que pretén convertir-se en el paraigua per a les xarxes de suport a l'emprenedoria existents a Espanya de manera coordinada i en col·laboració amb la Xarxa Nacional de Centres d'Emprenedoria (RENACE) i la Xarxa de Punts d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) que actualment gestiona el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE