Saturday, May 21, 2022

Sandra Gómez: “Els barris de famílies treballadores guanyen amb el Partit Socialista perquè són la nostra prioritat”

Gómez reivindica la gestió socialista amb la L10, els centre de salut de Tres Forques i Malilla, el centre cívic de Torrefiel o la reforma de Pérez Galdós

La vicealcaldessa de València i secretària general del PSPV-PSOE a la ciutat de València, Sandra Gómez, ha participat aquest matí en una nova acció de la campanya ‘El teu Barri en el Mapa' per a informar la ciutadania dels projectes desenvolupats en tots els barris de la ciutat pels governs socialistes a l'Ajuntament de València i en la Generalitat Valenciana per a millorar la vida de les persones.

"Hui hem volgut eixir als nostres barris com a Partit Socialista a reivindicar que els barris de les famílies treballadores han d'estar en el mapa de les prioritats de l'Ajuntament de València. De fet, ja estan en el mapa de les prioritats del Partit Socialista i amb el Partit Socialista guanyen. Gana Natzaret i Montolivet amb una nova línia de metro, gana Tres Forques o Malilla amb un nou centre de salut, gana Torrefiel amb un nou centre cívic, gana Pérez Galdós amb la reforma de la seua avinguda, gana *Benimàmet amb el nou Parc de Carolines. Guanyen tots els barris que durant moltíssim temps estaven a la cua de les inversions. Però això no basta. Per això volem reivindicar que estiguen en el mapa de les prioritats de la resta de partits polítics”, ha manifestat Gómez des de Natzaret.

Aquesta nova acció, que ha consistit en la instal·lació de taules informatives per tota la ciutat per a donar a conéixer als veïns i veïnes de les inversions més significatives en el seu entorn més pròxim, dona continuïtat a les visites que els socialistes van començar l'any passat per a reivindicar la importància dels barris i revertir l'oblit al qual els va sotmetre històricament la dreta.

Al llarg del matí, s'han instal·lat set taules informatives en Petxina, Natzaret, Benimaclet, Montolivet, Ciutat Vella, Patraix i *Benicalap on els socialistes han escoltat les reivindicacions dels residents i han repartit fullets de la campanya ‘El teu Barri en el Mapa’ amb informació dels projectes més significatius que transformaran els seus barris.

Entre ells figuren la nova línia del metro i tramvia L-10 que connecta Natzaret, Montolivet, Russafa i el centre de la ciutat i que compleix una reivindicació veïnal històrica, el centre de salut de Tres Forques, el gran parc que defensen els socialistes per a Benimaclet, la recuperació de l'espai públic en Pérez Galdós i Giorgeta o la transformació de l'espai de major valor patrimonial de la ciutat a l'entorn del Mercat Central i la Llotja.

Igualment, en Benicalap els socialistes han traslladat el treball que s'està desenvolupant des de les àrees d'Urbanisme i Esports perquè el barri dispose del poliesportiu al qual es va comprometre el València i perquè la propietat del club finalitze les obres del Nou Mestalla. La vicealcaldessa, de fet, ha manifestat aquesta setmana que si el propietari del club no inicia les obres del poliesportiu, serà l'Ajuntament qui escometa la inversió i trasllade posteriorment la factura al València.

“Hi ha un deute pendent en qüestions de serveis públics essencials com, per exemple, poda i manteniment de parcs i jardins i per això volem reivindicar que els barris de les famílies treballadores de València han d'estar també en el centre de les prioritats de tot l'ajuntament i de tots els partits polítics”, ha finalitzat la vicealcaldessa Sandra Gómez.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE