ESPORTS
Monday, June 18, 2018

Pràcticament cobertes totes les places a dos setmanes de començarles Escoles Esportives d’Estiu

Només en queden algunes places lliures en alguns campus i setmanes molt concretes

Des que es va obrir el termini d'inscripció a les Escoles Esportives d'Estiu de la Fundació Esportiva Municipal, no han deixat de produir-se inscripcions per a les diferents opcions que conformen l'oferta. Tant és així que, a només dos setmanes de començar els primers campus, estan cobertes pràcticament totes les places, i únicament queden llocs lliures en determinades instal·lacions i en setmanes molt concretes, especialment a finals de juliol.

A més, s'han cobert íntegrament les 470 places bonificades que s'oferixen en col·laboració amb els Serveis Socials de l'Ajuntament, que suposen un 10% de les 4.700 places oferides, i que permeten que també els menors més desfavorits i en risc d'exclusió tinguen accés a estes escoles d'estiu.

En estos moments encara es poden trobar places lliures en l'Escola Esportiva d’Estiu 2018 del Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar, que organitzen de manera conjunta les federacions d'Handbol, Gimnàstica i Esgrima. També en queden places disponibles en les Escoles d'Estiu de Karate que se celebren als Poliesportius Municipals de la Font de Sant Luis i Cabanyal-Canyameral. I altres de les opcions amb disponibilitat de places són el Campus de Triatló i Valors, que se celebra en la localitat conquense de Talayuelas; el Campus Naturalesa i Esport de la Federació de Voleibol, que té lloc a Xest; i el Campus de Futbol Sala Estiu 2018, que es desenvoluparà en el Poliesportiu Municipal de Natzaret.

Les Escoles Esportives d'Estiu estan dirigides a xiquets i xiquetes de València amb edats compreses entre 3 i 18 anys; s'establixen 13 modalitats esportives, que es desenvolupen, en la seua majoria, per torns setmanals durant l'última setmana juny, i els mesos de juliol i setembre en un total de 10 instal·lacions municipals, en el Complex Educatiu de Xest, i en Talayuelas (Conca).

Les activitats compten amb preus molt assequibles, i quasi totes elles disposen de servei opcional de menjador per a aquells que ho desitgen, gràcies al suport municipal. Entre les diferents modalitats esportives oferides es troben futbol sala, hoquei, futbol femení, waterpolo, bàsquet, karate, esgrima, escacs, handbol, gimnàstica i voleyplaya, així com altres esports alternatius, jocs esportius i recreatius.

«Les Escoles Esportives Municipals es desenvolupen tots els anys amb l'objectiu de facilitar una alternativa lúdica i educativa que, a través de les activitats esportives, es constituïsca en un recurs de suport a la conciliació laboral i familiar de pares i mares, les vacances de les quals no coincideixen amb el calendari escolar», ha explicat la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE