ESPORTS
Friday, August 3, 2018

Persones en risc d’exclusió social visiten l’escull artificial de la platja de la Malva-rosa

L'escull artificial de la platja de la Malva-rosa ha començat a rebre les visites de les persones participants en un programa d'inserció subvencionat per la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València i organitzat pel club Amics del Busseig. El projecte, que inclou activitats aquàtiques i es desenvolupa a la Marina de València durant els mesos de juliol i agost, té com a objectiu acostar l'entorn marí a aquelles persones que no disposen de mitjans econòmics o visquen circumstàncies familiars complicades.

Esta setmana, dones víctimes de violència de gènere, a través de l'associació Alanna, i xiquets i joves del centre d'acolliment Camp l'Horta d'Aldaia, han gaudit d'una jornada a la mar. A més de visitar l'escull i bussejar, també han practicat pàdel surf i s'han iniciat en el maneig d'embarcacions. A l'agost està prevista la participació de les associacions Lilhit i Ambit, entitats col·laboradores del projecte.

«Gràcies a esta iniciativa els assistents es preparen per superar la por i aprendre valors com ara la integració i la superació, els quals els ajuden a afrontar les situacions personals i socials en què es troben», ha indicat la regidora d'Esports, Maite Girau. «Ens trobem davant d’un projecte molt nou i amb gran futur que, a més d'una funció esportiva, complix una funció social».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE