ESPORTS
Friday, July 20, 2018

Més de 1.400 esportistes disputaran a la platja del Cabanyal el torneig Arena 1000 València Beach Handball 2018

La regidora fa una crida perquè l'handbol recupere protagonisme a la ciutat

La platja del Cabanyal acollirà, del 27 al 29 de juliol, el torneig Arena 1000 València Beach Handball 2018, que enguany celebra la seua quarta edició amb una previsió de més de 1.4000 participants i més de 120 equips. En esta prova, que s'emmarca en el Circuit Europeu d'Handbol Platja, s'ha incrementat la presència femenina i d'equips europeus.


La regidora d'Esports, Maite Girau, ha participat en la presentació d'este torneig que s'ha celebrat en el Palau de la Baylía. La delegada municipal ha estat acompanyada per la diputada d'Esports, Isabel Lozano; el director general d'Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya; el president de la Real Federació Espanyola d'Handbol, Francisco Blazquez; i el president de la Federació d'Handbol de la Comunitat, Arturo Teixidor.

Durant la seua intervenció, la regidora ha destacat que en la passada edició esta prova va comptar amb la participació de 1.200 competidors i 103 equips, «una xifra que s'espera ampliar enguany amb al voltant de 1.500 participants i entre 120 i 140 equips»; i ha agraït a la federació valenciana la seua aposta per l'esport de base en el qual «treballem conjuntament per anar tenint cada vegada més cantera i per a inculcar a través de l'esport tots els valors que aporta als nostres nens i nenes».

La regidora també ha ressaltat l'evolució quant a la presència de dones en el torneig, «que ha sigut molt positiva des de la primera edició», ja que ha passat d'un 27 % d'esportistes femenines inscrites en els 42 equips que van participar en 2015 a un 42 % de presència femenina entre els més de 120 equips que s'esperen en esta ocasió.

«Així mateix, durant les últimes dues edicions ha augmentat la presència d'equips europeus, sent enguany, i cinc els conjunts europeus que es disputaran el trofeu front els tres que van participar en 2017», ha subratllat.

Pel que fa al recinte en el qual es va a celebrar el certamen, la regidora ha indicat que «l'accés és totalment gratuït perquè totes aquelles persones que ho desitgen puguen gaudir de la prova, totes en un entorn únic en primera línia de platja»; i ha realitzat una crida «a tots per treballar junts i poder recuperar este protagonisme que va tenir l'handbol en la nostra comunitat i a la nostra ciutat, segur que junts ho aconseguirem».


Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE