ESPORTS
Tuesday, July 10, 2018

La XXV edició del trofeu de Futbol Platja Ciutat de València arriba a la platja del Cabanyal

Enguany per primera vegada es disputarà un partit mixt


La regidora d'Esports, Maite Girau, ha participat este matí en la presentació del XXV Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de juliol a la platja del Cabanyal. A més de la competició de futbol platja amateur de primer nivell i la Copa Falles, enguany es jugarà el primer partit mixt de totes les edicions.

L'edil ha destacat que «25 anys de presència d'un torneig és important, perquè no només es consolida, sinó que també demostra que és capaç d'avançar, millorar i adaptar-se als temps per continuar mantenint l'interés dels veïns i veïnes i de tots els aficionats». Girau ha donat «l’enhorabona a l'organització per les millores introduïdes i les novetats, com ara el primer partit mixt que es durà a terme». A la presentació del torneig també han assistit la diputada delegada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, i el gerent de Futplaya Eventos, Carlos Egea.

S'espera que durant el cap de setmana del 14 i 15 de juliol arriben a València mig miler de jugadors d'equips nacionals i internacionals, tant masculins com femenins, per dirimir a l'arena el trofeu amateur de futbol platja de la ciutat. El certamen torna a acollir la Copa de Falles Pronokal, en què la comissió Just Vilar-Plaça Mercat Cabanyal aspira a revalidar el títol.

«Ens espera un bon cap de setmana d'activitat, d'oci gratuït per a tots els valencians», ha indicat la regidora. La programació de l'esdeveniment es completa amb dos trobades d'exhibició i, abans de la final de diumenge, el tradicional partit entre famosos i periodistes, que en esta ocasió comptarà amb exjugadors del València C.F i el Llevant U.E.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE