ESPORTS
Tuesday, August 21, 2018

La Petxina acull el IX Campus Internacional de Dansa

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha visitat les aules on es desenvolupen les classes

València acull, en el complex esportiu de la Petxina, la IX edició del Campus Internacional de Dansa organitzat per l'Associació de Dansa i Art del Mediterrani (ADAM), que finalitza el pròxim 24 d'agost i en la qual han participat fins a 135 artistes arribats de tot el món.

La regidora d'Esports I presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Maite Girau, ha visitat les instal·lacions municipals de la Petxina per a xarrar i saludar els alumnes i professors que participen en este esdeveniment de dansa internacional. “Estem molt satisfets d'acollir esta celebració que compta amb un gran prestigi en el món de la dansa i que obri les portes a la formació d'alt nivell dels nostres ballarins i ballarines”, ha afirmat Maite Girau.

Esta IX edició ha superat la participació d’anys anteriors, amb un total de 135 assistents, arribats des de França, Regne Unit, Canadà, Itàlia, Àustria, Alemanya, Holanda, Polònia y Ucraïna, amés de nombrosos punts de la geografia espanyola.

Es tracta d'una trobada que unix, des del passat 13 d'agost, futurs artistes en esta disciplina i ballarins professionals. Dirigida per la professora Gema Casino Penalba, l’alumnat viu onze intenses jornades amb uns professionals de primer nivell. Els i les joves tenen la possibilitat de millorar la seua tècnica i, d'altra banda, de treballar diverses coreografies d'artistes de renom internacional com Nacho Duato, Juanjo Arqués i Alejandro Cerrudo, entre altres.

El Campus, organitzat per l’associació ADAM, ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Hortensia Herrero, que ha becat 15 joves de València. Elena Tejedor, directora de la Fundació, ha destacat l'«altíssim nivell» de la convocatòria. «Hem volgur tirar una mà perquè estudiants valencians amb menys recursos i amb vertader talent puguen continuar amb la seua progressió», ha explicat. La mostra de clausura, que farà públic tot el que s'ha fet en estos onze dies, se celebrarà el pròxim divendres 24 d'agost, a les 17:30 hores, a l'Auditori Municipal de Riba-roja de Túria, amb entrada gratuïta.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE