ESPORTS
Thursday, August 2, 2018

La Petxina acull el Festival Internacional d’Escacs “València Cuna” 2018

Al festival participen representants de diferents països europeus així com de tot el territori espanyol

El Club d'Escacs Ciutat Vella organitza, un any més, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de València, el Festival Internacional d'Escacs ‘València Cuna’. L'esdeveniment s'està desenvolupant en la Sala d'Escacs del Complex Esportiu Cultural Petxina, que es perllongarà fins a diumenge que ve, 5 d'agost. La regidora d'Esports, Maite Girau, ha rebut al Gran Maestro Internacional, procedent d'Ucraïna, Nasar Signen, que es troba en el certamen com a entrenador de l'equip ucraïnés de la ciutat de Lviv. Junt a Signen també ha estat el vicepresident de la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana, Luis Barona.

El Festival Internacional d'Escacs ‘València Cuna’ és una trobada en la qual els aficionats i amants dels escacs poden gaudir d'este esport de manera professional, ja que aglutina multitud d'activitats relacionades amb els escacs. A més, durant el festival també té lloc la celebració de la 12ª edició del singular torneig d'escacs per equips ‘Ciutat de València’.

Enguany destaca la participació en el torneig de l'equip de la ciutat ucraïnesa de Lviv, bressol de la majoria de grans mestres que ha donat Ucraïna al llarg de la història i que actualment alberga l'escola més important d'escacs de tot el país. Junt a l'equip ucraïnès també destaca la participació del club francès Gujan-Mestras Échecs, els madrilenys de Collado Villalba i els bascos del Club Esportiu Elkano Getaria, entre uns altres.

El certamen ha guanyat el reconeixement internacional amb el pas dels anys, com demostra el fet que en 2016 participés en el mateix la campiona mundial d'esta modalitat, Hou Yifan.

Per a esta edició, entre altres esdeveniments, el públic assistent podrà gaudir del Torneig Internacional Individual i el Torneig Internacional per Equips, que comptarà amb la presència de representants de diferents països europeus així com de tot el territori espanyol. .Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE