ESPORTS
Monday, June 25, 2018

La majoria de les instal.lacions esportives municipals estaran obertes a l’estiu

En total, 23 instal·lacions estaran obertes durant el mes de juliol, i 17 a l'agost

La Fundació Esportiva Municipal mantindrà oberts este estiu la majoria dels centres esportius municipals de la ciutat. Durant el mes de juliol estaran en ús per al públic 23 instal·lacions municipals, i 17 el mes d'agost. Així ho ha explicat hui la regidora delegada d'Esports i Sanitat, Maite Girau.

Els poliesportius que no tancaran durant els mesos estivals continuaran amb la seua oferta esportiva habitual, a la qual s'han de sumar les activitats d'estiu: piscines a l'aire lliure, cursos de natació i diferents modalitats aquàtiques.

Estaran obertes tot l'estiu, de forma ininterrompuda, les instal·lacions municipals del poliesportiu El Carme, el pavelló Malva-rosa, l’Estadi del Túria, el poliesportiu de Benimaclet, el pavelló Font de Sant Lluis i la seua piscina, el poliesportiu de Natzaret, i els complexos esportius d'Orriols i Torrefiel. Tampoc tancaran els poliesportius de la Rambleta, José Antonio Samaranch, Verge del Carme-Beteró (obert a partir de les 17 hores), l'Hípica i Benicalap, així com les instal·lacions esportives municipals de Patraix i Abastos.

Per combatre els mesos més calorosos, també estaran al servici de la ciutadania la piscina d'estiu d'Aiora, l'Escola Municipal de Vela, i la instal·lació de Volei Platja de València, situada en la platja de la Malva-rosa. Finalment, també obriran els poliesportius de Malilla, Astúries, Quatre Carreres i Doctor Lluch (aquest, de l'1 al 13 i del 19 al 31 d'agost).

D'altra banda, algunes de les instal·lacions esportives de la ciutat tancaran de forma parcial per poder realitzar labors de millora i manteniment, aprofitant l'època de l'any de menor afluència. És el cas dels pavellons de Benicalap (del 30 de juliol al 26 d'agost), Cabanyal-Canyamelar (del 30 de juliol al 26 d'agost), Fontsanta (del 23 de juliol al 19 d'agost) i Sant Isidre (tancat del 6 al 19 d'agost).

També estarà tancat durant alguns dies d'estiu el poliesportiu de Marxalenes (del 6 al 21 d'agost) i, durant tot el mes d'agost els poliesportius municipals de Mont-Olivet, Benimàmet i Marni, així com el Centre Municipal de Pilota Borbotó, el Complex Esportiu Cultural La Petxina, el Centre Esportiu La Creu del Grau i el Rocòdrom. El Palau Velòdrom Lluis Puig tancarà entre el 28 de juliol i el 26 d'agost, la piscina Trafalgar de l'1 al 26 d'agost i, completen la llista els camps de Rugbi Trame V (tancat de l'1 al 19 d'agost) i de Beisbol-Sofbol (tancat del 6 al 26 d'agost). Finalment, el Complex Esportiu Cultural d’Abastos i la piscina d'Aiora únicament tancaran diumenges i festius del mes d'agost.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE