HISENDA
martes, 24 de julio de 2018

La Comissió d’Hisenda aprova les ordenances fiscals per al 2019

Es mantenen els impostos congelats i incorporen importants bonificacions

La Comissió d'Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General i Desenvolupament Econòmic Sostenible ha aprovat este matí les ordenances fiscals per al 2019 i la setena modificació tècnica de crèdits «per donar cabuda a l'operació de refinançament de deute de 134,5 milions d'euros, la qual generarà un estalvi d'interessos superior als 2,6 milions d'euros», segons ha assenyalat el regidor d'Hisenda, Ramón Vilar.

L'Ajuntament incorporarà un «estímul fiscal» per a les persones amb diversitat funcional que requerixen realitzar qualsevol obra d'adaptació en la seua llar. En estos casos, s'aplicarà una bonificació d'un 90% sobre l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO). A més, bonificarà els propietaris d'aquelles finques rústiques del terme municipal de València que es troben cultivades. «Sempre que el Consell Agrari Municipal demostre que la terra està en explotació, aplicarem una bonificació del 95% de l'IBI agrícola», ha concretat l'edil.

La comissió també ha acordat la nova bonificació, d'un 50% sobre l'Impost de Béns Immobles (IBI), que s'aplicarà a «aquells teatres i altres immobles dedicats a les arts escèniques, sempre que, almenys un 30% de la seua programació siga en valencià». D'altra banda, Vilar ha recordat que «s'ha tancat una operació de refinançament i novació de deute per import de 134,5 milions d'euros, la qual suposa un estalvi d'interessos superior a 2’6 milions d'euros».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE