Tuesday, July 19, 2022

Invest in València aconseguix una inversió de més d’1,5 milions d’euros i la creació de 155 llocs de treball en el seu primer semestre

Sandra Gómez ha anunciat que l’oficina municipal d’inversions duplicarà el pressupost en 2023

Invest in València, l’oficina impulsada per l’Ajuntament en col·laboració amb Cambra València per promoure la ciutat com a pol d’inversió i talent, ha aconseguit en els primers sis mesos d’activitat que set multinacionals s’implanten a València i generen una inversió de més de 1,5 milions d’euros a curt termini i la creació de 155 llocs de treball. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha detallat este matí les dades d’Invest in València durant un desdejuni informatiu junt amb el president de Cambra València, José Vicente Morata, en què també ha anunciat que l’oficina duplicarà el pressupost en 2023 fins als 300.000 euros.

“Invest in València és un clar exemple de l’abast de la col·laboració públicoprivada. Hem demostrat que podem realitzar una gestió molt eficient si les administracions treballem de la mà del sector privat; amb este nou servici hem aconseguit una major projecció econòmica de la ciutat i ens hem situat en el mapa internacional de la inversió”, ha explicat la vicealcadessa, Sandra Gómez, durant la intervenció.
Esta oficina d’inversions té com a principal missió atraure, facilitar i accelerar inversió nacional i estrangera a València, amb l’objectiu de generar riquesa i ocupació de qualitat a la ciutat, que revertirà en el desenvolupament del teixit econòmic local.

Balanç d’activitat
En este primer semestre d’activitat, Invest in València ha aconseguit set projectes d’inversió que suposen més de 1,53 milions d’euros d’inversió i que, a llarg termini, generaran uns 155 llocs de treball. Les companyies internacionals que s’han establit a la ciutat són: Hyperion Group, CKS Consulting, Comercetools, Aviatar, Odoo, Arkhaus i Pack 5 Logística. A més, l’equip d’Invest in València ha mantingut més de 400 reunions i gestions amb potencials partners i proveïdors; ha contactat més de 85 potencials inversors i ha generat 41 inversors de cartera.
Els països amb els quals manté major activitat l’oficina són Alemanya, Espanya, els Estats Units, França, Holanda i Dinamarca i els sectors predominants en els quals operen estes empreses són TIC, immobiliari i logística.
“En estos sis mesos d’activitat hem aconseguit una major promoció econòmica de la nostra ciutat, gràcies a l’excel·lent treball de l’equip de l’oficina, que oferix un assessorament especialitzat i de qualitat a la inversió nacional i estrangera, simplificant els procediments i reduint les traves administratives a la meitat, accelerant amb això el procés inversor”, ha concretat Sandra Gómez.
Per la seua part, el president de Cambra València, José Vicente Morata, ha remarcat que “el balanç de l’impacte generat per l’oficina és molt positiu. Això és tan sols el començament d’un projecte que aportarà impacte econòmic i ocupació de qualitat a la ciutat de València. L’oficina ha realitzat la gran tasca de connectar els inversors amb l’ecosistema de negocis de la ciutat, gràcies a les reunions i xarxa de contactes que l’oficina ha generat en només uns mesos”.
L’Ajuntament i Cambra València compartixen la idea que esta col·laboració, que s’instrumentalitza a través de la signatura d’un conveni amb una dotació econòmica de 150.000 euros, facilita l’atenció del col·lectiu d'inversors que desitgen emprendre una activitat empresarial al terme municipal de València.
“Estem consolidant València com una ciutat a l’avantguarda de l’economia del coneixement i la innovació, volem que siga un pol d’atracció del talent i inversió i esta oficina d’inversions és un instrument clau per a aconseguir-ho”, ha conclòs Gómez.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE