sábado, 15 de diciembre de 2018

Gómez situa l'ocupació, l'accés a l'habitatge o la igualtat en el centre del projecte socialista L'associació de veïns de Torrefiel acull la primera reunió del Comité Electoral socialista

L'associació de veïns de Torrefiel acull la primera reunió del Comité Electoral socialista

La candidata a socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha situat aquest matí l'ocupació de qualitat, l'accés a un habitatge digne o la igualtat entre homes i dones en el centre del projecte socialista de cara a les pròximes eleccions municipals, de maig de 2019.

En aquests termes s'ha pronunciat amb motiu de la constitució del Comité Electoral del PSPV-PSOE de la ciutat de València, on ha reivindicat que la pròxima cita electoral “el progrés ha de guanyar de la mà d'un projecte que parle de diàleg i consens per a resoldre els problemes i millorar la qualitat de vida de les famílies treballadores”.

Així s'ha referit al projecte dels socialistes que, ha assegurat, “volem governar per a tots els valencians i valencianes sense sectarismes, sense dividir i buscant que tothom se senta representat pel seu Ajuntament”. “El Govern municipal s'ha d'ocupar dels problemes reals de la gent”, ha apuntat.

El que preocupa les famílies
“Hem d'ocupar-nos del que realment preocupa les famílies treballadores com és l'ocupació de qualitat, l'accés a un habitatge digne, disposar d'una xarxa estructurada de col·legis i escoletes públiques i d'una administració que s'encarregue de cuidar a les persones dependents”, ha exposat.

Segons ha explicat, “això és el que volem per a la ciutat perquè el canvi va més enllà dels carrils bici o de la conversió en zona de vianants del centre, ha de vindre de la mà dels barris i de les famílies treballadores”. Ha puntualitzat que com a símbol d'aquesta aposta per la descentralització de la política municipal els socialistes han triat Torrefiel per a constituir el comité electoral.

Sobre aquest tema, ha recordat que la Junta de Govern va aprovar fa unes setmanes el projecte de construcció d'un nou centre cívic en aquest barri que disposarà d’espais per a que els veïns i veïnes compten amb millors serveis públics.

“El que representa als socialistes és governar contra la desigualtat”, ha assegurat Sandra Gómez, qui ha apostat per “construir una València sense límits per a la majoria, solucionar les coses realment importants i avançar en drets i llibertats”.




Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE