HISENDA
lunes, 02 de julio de 2018

Durant el primer mes de pagament amb targeta als tràmits municipals s’han abonat més de 365.000€

L'Ajuntament compta amb 80 punts de pagament mitjançant targeta bancària

367.209,59 euros és l’import acumulat en el primer mes de la posada en funcionament del servici de pagament amb targeta bancària en els tràmits municipals. Un sistema que va incorporar l’Ajuntament de València a finals de maig i que compta amb 80 punts en esta primera fase, per agilitzar l’abonament dels tributs municipals i reduir considerablement tràmits i desplaçaments a la ciutadania.

Un sistema que oferix a la ciutadania un servici millor i més proper en acostar-lo a les diferents juntes de districtes i facilita, a més, la seua relació amb l'Ajuntament, ja que evita cues innecessàries.

En este primer mes de funcionament del servici (amb dades des del 28 de maig i fins dijous 28 de juny ), a les terminals de la Casa Consistorial s’han abonat un total de 272.608,36 euros i a l’edifici de Tabacalera, 35.520,59 euros. Pel que fa a les juntes de districte, el total de pagaments abonats mitjançant targeta bancària suma la quantitat de 59.080,64 euros, on destaquen les juntes de Trànsits (on s’han abonat 9.967,36 euros) i Abastos (amb 9.595,23 euros).

El servici de pagament amb targeta bancària ha registrat en este mes 1.353 pagaments, dels quals 920 s’han realitzat a la Casa Consistorial, 127 a Tabacalera i 306 a les juntes de districte. «Este sistema, que adapta els mecanismes de l'Ajuntament a les noves tecnologies, facilita els tràmits a la ciutadania i evita desplaçaments i haver de fer cues en les oficines dels bancs i caixes», ha afirmat el regidor d’Hisenda, Ramon Vilar en la visita a les dependències del servici de Gestió Tributària Integral.

Així, a través de la plataforma desenvolupada per l'Ajuntament amb Caixa Popular i Redsys es pot pagar amb targeta bancària en totes les juntes de districte, en els servicis de Gestió Tributària de la Casa Consistorial i en Tabacalera, un fet que facilita que els veïns i les veïnes puguen abonar els tributs en les mateixes oficines on realitzen les seues gestions amb l'Ajuntament, sense haver d’anar al banc.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE