viernes, 19 de octubre de 2018

Debat sobre l'Estat de la Ciutat

Sandra Gómez proposa en la seua intervenció

La portaveu del Grup Socialista, Sandra Gómez, ha començat la seua intervenció citant una frase extreta d'un article del Financial Times que en 2015 deia que «València era una combinació de mala administració, arrogància i avarícia dels seus dirigents, que es van involucrar en una orgia de balafiament i corrupció que va resultar ser desastrosa per a la ciutat». Seguidament ha assenyalat que per a deixar arrere eixa etapa que «mostrava una falsa imatge de prosperitat mentre es degradaven els carrers que no eixien en les postals, mentre s'oblidava la desigualtat», era necessari arribar a acords que respongueren a la «decisió responsable d'assegurar que el canvi es produïra en la ciutat. El canvi en l'Ajuntament de València era tan necessari com és hui passar pàgina de l'Espanya del Partit Popular».

Ha assegurat que València està millor que fa tres anys «gràcies a una bona gestió de l'important, com la lluita contra la desocupació. València és la ciutat on més ha crescut l'ocupació, i hui hi ha 44.000 valencians i valencianes més treballant que llavors».També s'ha referit a la paralització de «la cultura de l'especulació urbanística», de la degradació d'alguns barris, de la millora de la qualitat urbana, la mobilitat i la recuperació de l'autonomia financera. «Arribaren a deure 1.000 milions amb el Partit Popular. Enguany en deurem menys de 450, triplicant les inversions i pagant al dia als proveïdors».

La regidora socialista ha proposat «una València sense límits per a enfrontar-nos al principal repte de les societats europees: la defensa dels valors que ens fan millors. València ha de ser la capital de la llibertat, la ciutat on cada persona puga ser el que vulga ser». Ha parlat d'una ciutat on innovar, arriscar, crear tendència, promoure el progrés de tots. «La ciutat sense límits a la igualtat», ha dit abans de referir-se a la valentia del Govern de la Nau «per a regular els apartaments turístics amb la nova Llei de turisme». Més tard ha afegit que «València ha tancat definitivament l'etapa del Partit Popular, i ara proposem una ciutat que no torne arrere ni es deixe portar, sense especulació, sense paràlisi i sense límits».

Ja en la seua segona intervenció, en un to més dur, ha retret a l'oposició «no tindre projectes, ni relat de ciutat, ni capacitat de fer propostes de futur. Vostès han estat absents durant tota la legislatura, més preocupats pels seus assumptes judicials que per la ciutat i mantenint un model que va portar els pitjors anys a la ciutat». Igualment ha acusat de «vocero» a Fernando Giner», i a l'oposició en el seu conjunt d’«estar intentant importar el conflicte català a la nostra ciutat. Em fa vergonya que esta siga l'oposició que té l'Ajuntament».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE